20170307

Tempahan meja besi

Ini projek kawan kepada kawan. Meja besi yang kuat dan kukuh. 



Ini sketches awal dari customer. Meja untuk letak Oven besar dia. Oven untuk meniaga kuih katanya. Oven dah beli katanya, tapi tak ambil lagi, nak tunggu meja ni siap nak letak terus kat atas meja yang kukuh ni. Sebab oven tu sangat berat, customer nak meja yang betul-betul kukuh.


Ni hasilnya. Special request nak warna putih. Bila siap, memang cantik.
 

Nampak macam meja biasa, tapi ini meja besi yang sangat kukuh!
Semoga customer kami berpuas hati, semoga meja ni berguna untuk business mereka, dapat buat kuih banyak-banyak..Insyallah.

20170220

Tangga Kejayaan

Jangan tak tahu, sangkar kucing pun siap bertangga bagai. Walaupun kebarangkalian anak kucing nak guna tangga adalah kurang. Rasanya, sebabgai seekor kucing yang pandai melompat, jump je.. tidaklah guna tangga kot..


Buat tangga sebagai cukup syarat je..


Tangga yang dah siap.