20190304

Heavy Duty meja oven


Tempahan meja heavy duty oven dari customer online dengan tempat letak tray sekali..

Confirm business maju jaya..


Tempat gantung baju & penyidai baju



Tempat gantung baju. Sesuai untuk rumah dan kedai-kedai baju.
 Tahan lasak dari yang jenis sambung-sambung beli kat supermarket...

Ampaian baju beroda, senang nak alih bila tiba-tiba hujan.. nak sidai selimut pun tak risau.. kami ganti balik kalau putus..



20170307

Tempahan meja besi

Ini projek kawan kepada kawan. Meja besi yang kuat dan kukuh. 



Ini sketches awal dari customer. Meja untuk letak Oven besar dia. Oven untuk meniaga kuih katanya. Oven dah beli katanya, tapi tak ambil lagi, nak tunggu meja ni siap nak letak terus kat atas meja yang kukuh ni. Sebab oven tu sangat berat, customer nak meja yang betul-betul kukuh.


Ni hasilnya. Special request nak warna putih. Bila siap, memang cantik.
 

Nampak macam meja biasa, tapi ini meja besi yang sangat kukuh!
Semoga customer kami berpuas hati, semoga meja ni berguna untuk business mereka, dapat buat kuih banyak-banyak..Insyallah.